Rijkswaterstaat

Animatie & visueel ontwerp

Realisatie bij Funcke

De Corridorstudie Amsterdam – Hoorn verkent de mogelijkheden om de bereikbaarheid tussen Amsterdam en Hoorn te verbeteren. Met de studie leveren Rijkswaterstaat en partners inzichten om te kunnen bijdrage aan de ambities van rijk en regio, zoals het versterken van de economische concurrentiepositie en het zorgen voor een aantrekkelijke leefomgeving.

Om betrokkenen inzicht te geven in de verschillende stakeholders en de rolverdeling realiseerde ik bij Funcke een animatie die de complexe materie op een aansprekende manier voor het voetlicht brengt. Om inzichtelijk te maken waar de partners van Rijkswaterstaat in de regio mee bezig zijn en waar raakvlakken liggen met de Corridorstudie Amsterdam-Hoorn brengen we in de animatie de reis van Amsterdam naar Hoorn in beeld. Na de reis heeft de kijker een goed beeld wie er bij het project betrokken zijn, wie verantwoordelijk is/zijn en wat de raakvlakken van de diverse partijen zijn.

Interactieve kaart
Om alle verschillende maatregelen en projecten op een rij te zetten voor betrokken partijen en geïnteresseerden hebben we een interactieve kaart ontwikkeld waarin een aantal functionaliteiten zijn geïmplementeerd die gericht zijn op het filteren van gewenste informatie. De kaart kan je hier bekijken.